Stoltastad
stoltastad.se
Om Stockholm City Guides - Historia, Team & Turer

Vår Historia

Stockholm City Guides grundades 2008 av en passionerad grupp lokalinvånare som brinner för att dela Stockholms skönhet och kulturarv. Sedan dess har vi stolt guidat tusentals besökare genom stadens mest imponerande och historiska platser.

Genom åren har vi ständigt strävat efter att ge besökare en oförglömlig upplevelse av staden, allt från dess historiska gator till moderna landmärken. Vårt engagemang har lett oss till att bli en av de mest rekommenderade guidningsföretagen i Stockholm.

Vårt Team

Vårt engagerade team består av kunniga guider, historiker och äventyrslystna själar som alla har en sak gemensamt: en djupgående kärlek till Stockholm. Varje guide kommer med en unik bakgrund och specialitet, vilket gör att varje tur blir en unik upplevelse.

Genom att förena våra styrkor och expertis kan vi erbjuda en unik inblick i stadens många hemligheter. Oavsett om det är en arkitektonisk pärla eller en historisk anekdot, vårt team ser till att varje tur blir en berikande upplevelse.

om oss

Varför Välja Stockholm City Guides?

Vi tror på att skapa personliga och minnesvärda stadsrundturer som går bortom de typiska turistställena. Våra turer är designade för att fånga stadens själ och ande, snarare än att bara kryssa av turistattraktioner.

Varje utflykt med oss är skräddarsydd för att matcha dina intressen och önskemål, vare sig du är intresserad av historia, konst, arkitektur eller något annat spännande område. Vi strävar alltid efter att överträffa förväntningarna och ge dig en djupare förståelse för vår älskade stad.

Våra Mest Populära Turer

När du bokar en tur med Stockholm City Guides kan du förvänta dig en upplevelse som ingen annan. Våra turer är noga utvalda och testade för att ge dig en autentisk och minnesvärd upplevelse.

Tur Beskrivning Längd
Gamla Stans Mystik Utforska Stockholms historiska hjärta med dess slingrande gränder och torg. Denna tur tar dig tillbaka i tiden och ger en inblick i stadens rika historia. 2 timmar
Modernt Stockholm Dyk in i stadens samtida arkitektur och innovativa design. Upplev hur Stockholm har blivit en ledare inom modern design och arkitektur. 3 timmar
Skärgårdens Skönhet En båttur som tar dig genom Stockholms fantastiska skärgård. Upplev den orörda naturen och de pittoreska öarna som gör skärgården så speciell. Halvdag